Met welke technische oplossing wij uw bedrijf ook van dienst kunnen zijn;
onze professionals staan 24/7 voor uw bedrijf klaar en ontzorgen.

Dedicated servers

Wij leveren voor grote applicaties of webapplicaties met speciale eisen ook managed dedicated servers. Wij zorgen ervoor dat uw server veilig, up-to-date en snel is; u kunt zich volledig focussen op het draaien van uw website.

Een dedicated server kan lonend zijn als u zelf meer controle wilt hebben over de stabiliteit van uw server of omdat er specifieke configuratie eisen zijn (bijvoorbeeld speciale plugins, geheugen eisen of poorten die toegankelijk moeten zijn). Daarnaast is het met dedicated servers ook mogelijk om bijvoorbeeld SSD schijven toe te passen of Varnish caching toe te voegen. Wij bieden zowel fysieke dedicated servers als virtual-machines aan en werken met diverse datacenters zodat wij u van passend advies kunnen voorzien als het gaat om servers die juist veel dataverkeer nodig hebben enzovoorts. Graag informeren wij u over de mogelijkheden.

Amazon cloud services

Naast onze uitgebreide ervaring in het configureren en beheren van veilige, maatwerk, (cloud) servers kunnen wij u ook van dienst zijn in het configureren en implementeren van Amazon cloud diensten. Denk aan SES voor het versturen van grote hoeveelheden e-mail, EC2 voor schaalbare virtuele servers, S3 voor data opslag, RDS voor schaalbare relationele databases en natuurlijk big data services zoals Hadoop, Spark en Elasticsearch. 

Ubuntu server specialist

We hebben ervaring en kennis van diverse Linux server platformen zoals Centos, CloudLinux en Ubuntu. Wij kunnen server beheer uit handen nemen maar ook 'remote hands' leveren bij problemen. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor het testen van server en applicatie beveiliging.